Домашна майонеза за секунди без яйца

16/10/2017
Мария Симова
отМария СимоваМастър Шеф707446934
"Най-добрата млечна майонеза, която ще опитате някога "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
39 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо79 993
  • Преглеждания за месеца1536
  • Преглеждания за седмицата330
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена39

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голям буркан изсипете млякото, олиото, добавете солта, захарта и горчицата.

Поставете пасатора в него, до дъното, и започнете да разбивате на най-високата скорост.

Буквално за секунда започва да се сгъстява и издърпвате пасатора нагоре бавно. Добавете лимоновия сок, след като се усвои спирате с разбиването.подобни рецепти тук

5 6
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар