Заек с ориз и гъби

16/10/2017
"Радост за очите и наслада за стомаха "
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо831
  • Преглеждания за месеца129
  • Преглеждания за седмицата29
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете заешкото месо почти до готовност. Междувременно загрейте олиото и задушете до омекване ситно нарязаните лук, моркови, печурки и чушката. Добавете измития ориз и малко течност.

Овкусете със сол и черен пипер на вкус. Когато оризът и зеленчуците се задушат, се прехвърлят в подходяща тава.

Отгоре се слага свареното месо и се запича в умерена фурна до готовност. Преди поднасяне се поръсва със ситно нарязан магданоз.

Да ви е сладко!

Източник: Стояна Чанова от Кулнарна мрежаподобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар