Чийзкейк в ябълка

17/10/2017
Марияна Петрова Иванова
отМарияна Петрова ИвановаПомощник Готвач16119101
"Необикновена комбинация, за която всички дълго ще говорят "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо341
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

  • ябълки - 4 бр.
  • крема сирене - 3 с.л. натурално
  • мед - 2 с.л.
  • есенция - няколко капки ромова есенция или 1 с.л. ром
  • ванилия
  • лимонова кора - настъргана кора от 1/2 лимон
  • яйца - 1 бр.
  • течна сметана - 4 с.л.
  • бисквити - 2 бр.
  • бадеми - 1 с.л. натрошени
  • мед - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте, издълбайте и наредете в тавичка ябълките.

В купа смесете сиренето, меда, кората от лимон, ванилията и рома. Добавете сметаната и яйцето. Сместа трябва да е гладка.

Напълнете ябълките и изпечете във фурна на 180 градуса. Готовите ябълки поръсете с бисквити, бадеми и мед.

Източник: Йолиподобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар