Пилешки гювеч с куркума и сух джинджифил

19/10/2017
Ася Заевска
отАся ЗаевскаНовак341278
"И да преглъщате, и да не преглъщате, този си е за нас. А вие си запишете рецептата "
Приготвяне25 мин.
Готвене130 мин.
Общо155 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо288
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме пилешкото месо на средно големи парчета и го овкусяваме с куркумата и джинджифила.

След това обелваме, почистваме и нарязваме (на кубчета) останалите продукти.

Слагаме всичко в гювеч и овкусяваме с черен пипер и сол. Разбъркваме и заливаме с 2 ч.ч. вода.

Накрая поръсваме с олиото.

Печем 40 минути на максимална температура и час и половина на 200 градуса.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар