Пасирана супа с тиква и джинджифил

19/10/2017
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру157481544410
"Есента е дошла, когато от кухнята се носи неустоим аромат на вкусна пасирана супа с тиква и джинджифил "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо266
  • Преглеждания за месеца73
  • Преглеждания за седмицата28
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквата се почиства и нарязва на кубчета. Лукът, чесънът и джинджифилът се нарязват на ситно.

Загрява се масло и олио в тенджерка и се задушават за кратко. Добавя се нарязаната тиква и поръсваме сол, черен пипер и се задушава за 4-5 минути.

Зеленчуковият бульон се разбърква с гореща вода и сипва при зеленчуците. Вари се 20 минути, после се сваля от котлона и се пасира.

Прибавя се прясното мляко и се връща на котлона за 2-3 минути да кипне. Поднасяме супата поръсена с тиквени семена.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар