Селска яхния с лук и кюфтенца

19/10/2017
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо383
  • Преглеждания за месеца82
  • Преглеждания за седмицата27
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно и заедно с настърганите моркови и нарязаната на ситно чушка се запържва в тенджера.

Добавя се доматеното пюре и остава да се задушава. През това време са приготвят кюфтенцата.

Когато лукът е омекнал се добавят подправките и червеният пипер, както и малко вода и се оставя да се готви отново.

Когато лукът е напълно омекнал се добавят бавно кюфтенцата и малко олио и сол.

Ври още 15-20 минути до пълна готовност на яхнията.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар