Домашен заек капама

20/10/2017
"Не гонете дивото, ами изпечете питомното или казано накратко - опитайте този страхотен домашен заек капама "
Приготвяне50 мин.
Готвене90 мин.
Общо140 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 056
  • Преглеждания за месеца398
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • заешко месо - 4 порции
  • лук - 1 кг дребен
  • чесън - 1 глава
  • моркови - 1 голям
  • сушени сливи - 7 - 8 бр.
  • маслини - 7 - 8 бр.
  • дюля - 1/2 бр. (по желание)
  • олио - 5 с.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • черен пипер
  • дафинов лист - 1бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера с олио се запържва месото и се отстранява.

Добавят се обеленият лук и необелените скилидки чесън, нарязаният морков и след като се задушат слагам червения пипер и добавям месото, маслините, сливите, нарязаната на кубчета дюля, дафиновия лист, черния пипер.

Доливам вода да покрие продуктите.

Вари се на тих огън до готовност.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар