Крехки пържоли с праз и гъби за нула време

20/10/2017
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1357137513844
"Както казва Ваня - тези пържолки се приготвят за нула време, а пък са така вкусни..."
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 942
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете плешката на по-дебели пържоли, нацепете ги на по-дебелата част или леко начукайте.

Овкусете ги със сол, черен и червен пипер.

Нарежете праза на ситно, а гъбите на ивици или по-едри парчета. В плаке или тава сипете олио, праза и гъбите, поръсете със чубрица и червен пипер.

Подредете пържолите, сипете виното и една чашка вода.

Печете във фурна до зачервяване и извиране на виното и водата, трябва да останат на мазнина.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!