Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Рибена Чорба»Рибена супа с филе пангасиус

Рибена супа с филе пангасиус

pupipupi
Новак
1281325
Рибена супа с филе пангасиус1 / 2
19/08/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
35 мин.
Порции
3
"Рецепта на вкусна рибена чорба, в която главен герой е пангасиусът"

Необходими Продукти

  • картофи - 2 - 3 бр.
  • лук - 1 гл.
  • моркови - 2 бр.
  • чушки - 1 бр. прясна
  • маслини - зелени без костилки около 10 бр.
  • пангасиус - филе 300 г.
  • зехтин - 2 - 3 с.л.
  • сол
  • копър
  • масло - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме да сварим картофите нарязани на малки кубчета, след това прибавяме морковите и лука, които режем на ситно и накрая чушката, пак на ситно.

Варим ги като прибавим зехтина, солта и малко масло. Режем маслините на кръгчета и ги прибавяме заедно с рибата.

Имайте предвид, че на рибата и трябва много малко за да се свари - около 10 мин.

Накрая добавяме и копъра към рибената чорба. Да ви е сладко :)

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
56
44
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Лидия
Лидия
ама аз имам въпрос никъде не прочетох трябва ли някаква застройка да се прави за тази супа?
19.07.2014 15:18
Ради
Ради
Обичам такава рибна супа! :-)
02.09.2013 09:45