Пасирана тиквена супа

22/10/2017
Величка  Калева
отВеличка КалеваЧирак818201
"Дълго зрее тиквата, но чакането си заслужава, защото е истински дар за кулинарите "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо664
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистената тиква се реже на малки парчета и се отмерват 3 ч. ч.

Нарязаните картофи, тиква, лук, чесън се варят в 500 мл. подсолена вода, към която е добавено олиото.

След като се сварят се изваждат от бульона, пасират се, прибавя се лютият пипер и се връщат към бульона.

Добавя се чаша горещо мляко.

Супата се поръсва с магданоз. Ако има нужда от сол се добавя. Сервира се гореща, с крутони.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!