Спагети със сурова наденица и доматен сос

22/10/2017
Сергей Анчев
отСергей АнчевЧирак10122253
"Вкусни спагети за душата - вижте как го правят майсторите "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо623
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Спагетите се сваряват в подсолена вода. Отцеждат се, слага се зехтинът и се разбъркват.

Наденицата се нарязва на кръгчета и се запържва в растителното масло до зачервяване. Отстранява се с решетъчна лъжица. В същия тиган се запържва нарязаният лук и обелените и настъргани домати.

Добавят се смачканите и нарязани на ситно скилидки чесън, градинска чубрица, черен пипер, захар и лютив пипер. Добавя се и наденицата и се посолява.

Къкри около 10 мин. Сваля се от огъня и се добавят ситно нарязани магданоз и босилек.

Сервира се върху канапе от спагети и с чаша розе.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар