Пуешка кайма с жълти тиквички на фурна

25/10/2017
РАГ
отРАГПомощник Готвач246711
"Не само ви се струва, наистина е супер вкусно. Опитайте и ще се уверите и сами "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо46
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука и запържваме в зехтина, когато придобие лек цвят добавяме и каймата, предварително разбъркана с малко вода.

В България откриването на пуешка кайма е по-трудно, така че може да си смелите в чопъра или кухненския робот пуешки котлет.

След леко покафеняване на каймата и лука прибавяме нарязаните тиквички.

Доматите се настъргват и прибавяме в тигана. Поръсваме с подправки и оставяме да къкри.

Ястието може да се остави и консумира без печене, но аз реших, че след леко запичане във фурната би било по-вкусно. Лични предпочитания.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар