Лютика с дробчета

25/10/2017
Лилия Тулашка
отЛилия ТулашкаНовак110
"С случай, че искате най-вкусното допълнение към биричката и домашното вино, опитайте нашите пилешки дробчета лютика "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо348
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпичаме чушките добре и ги поставяме в найлонова торбичка, за да се задушат и обелят по-лесно. След като ги почистим ги нарязваме на ситно или ги смиламе с блендер.

Нарязваме на ситни кубчета домата и го запържваме до получаване на гъсто пюре. След като изстине го добавяме към чушките заедно с накълцания на ситно чесън.

В тавичка поставяме измитите дробчета, поръсваме ги със сол на вкус и малко олио, печем ги до готовност в силно загрята фурна. Добавяме дробчетата към останалите продукти.

Поднася се студено, може да се консумира като основно ястие или като разядка.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар