Пъстърва на скара с розмарин и мащерка

28/10/2017
Фати Камберова
отФати КамбероваПомощник Готвач107379222
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 888
  • Преглеждания за месеца102
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме пъстървата добре и осоляваме със сол и черен пипер отвън и отвътре и намазваме с зехтин.

Във всяка рибка слагаме стрък мащерка и розмарин и резени лимон.

Печем на скарата до приятен златист загар!подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар