Дроб сарма за сбор

28/10/2017
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1352137013754
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо489
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измивате и слагате двата вида дроб да се варят в солена вода, ако има пяна, трябва да я отстраните.

Накиснете ориза във вода, нарежете лука на ситно.

Сипете олио в тавата, в която ще печете дроб сармата, и запържете лука, след което добавете ориза.

Нарежете сварения дроб на ситно и след като се запържили лукът с ориза, сипете 2 чаши вода и 2 чаши от бульона.

Овкусете с подправките и сложете да се пече в умерена фурна.

Разбийте яйцата с млеката и брашното и след като поизври водата, я сипете отгоре да се запече.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар