Патешки сърчица на скара

28/10/2017
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваМастър Шеф103012359593
"Заключете врата, че като надушат скарата, всички ще искат да опита от тези вкусни патешки сърчица "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо226
  • Преглеждания за месеца166
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • патешки сърца - 1 кг
  • кебапчета - 10 бр. (пилешки или свински)
  • соев сос - 1 к.ч. тъмен
  • мед - 1 с.л
  • кетчуп - 1 с.л
  • подправка за пиле - 1 ч.л
  • черен пипер - щипка
  • чубрица - 1 к.л
  • олио - 3 с.л
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете сърцата и ги разцепете, разбъркайте кетчупа с меда и соевия сос, добавете и останалите подправки.

Хубаво омесете сърцата в маринатата и ги оставете в хладилник да се мариноват.

Намокрете дървените шишчета и нанижете кебапчетата и сърцата.

Можете да използвате домашна кайма и да я оформите стегнато по шишетата.

Печете на добре загрята скара или барбекю. Гарнирайте с лимон и чушка.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар