Телешка супа с грах и кисели краставички

29/10/2017
Sevdalina Irikova
отSevdalina IrikovaПомощник Готвач309136322
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо106
  • Преглеждания за месеца58
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме месото от ципи и сухожилия. Нарязваме на средни кубчета.
Задушаваме го в кравето масло и 2 с.л.от бульона.

Прибавяме към него лука, моркова и чушката, нарязани на ситно.

Заливаме с останалия костен бульон и оставяме да къкри на слаба температура.

След 15 минути от варенето добавяме киселите краставички, граха и 2-3 стебълца от целината, сол и черен пипер.

Готовата супа гарнираме с прясно нарязани листа от целина и овкусяваме с лимонов сок.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар