Телешка супа с грах и кисели краставички

29/10/2017
Sevdalina Irikova
отSevdalina IrikovaИноватор4972005551
"Ще станете най-заклетите почитатели на тази супа още преди да сте довършили чинията, гарантираме "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо193
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме месото от ципи и сухожилия. Нарязваме на средни кубчета.
Задушаваме го в кравето масло и 2 с.л.от бульона.

Прибавяме към него лука, моркова и чушката, нарязани на ситно.

Заливаме с останалия костен бульон и оставяме да къкри на слаба температура.

След 15 минути от варенето добавяме киселите краставички, граха и 2-3 стебълца от целината, сол и черен пипер.

Готовата супа гарнираме с прясно нарязани листа от целина и овкусяваме с лимонов сок.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!