Кремсупа от карфиол с два вида сирена

29/10/2017
Sevdalina Irikova
отSevdalina IrikovaПомощник Готвач357150362
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо203
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме зеленчуците и ги измиваме. Карфиолът разделяме на розички, а картофа и праза режем на кубчета.

В подходяща тенджера разтопяваме маслото на слаб огън и в него задушаваме праза и чесъна за кратко време.

Доливаме със зеленчуковия бульон и прибавяме розичките карфиол и картофа. Подправяме със сол и черен пипер.

Варим, докато зеленчуците омекнат. Отстраняваме супата от котлона.

Пюрираме я, добавяме прясното мляко и я варим още 10 минути.

Прибавяме сирената, като разбъркваме до тяхното разтопяване.

Сервираме топла, поръсена с прясно насъргано индийско орехче и аранжирана с няколко зрънца от нар.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Tania Rusenova
Tania Rusenova
29.10.2017 18:03
КРАСОТА.БРАВО.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв