Телешки медальон в було на скара

30/10/2017
ГАЛЯ ДУМАНОВА
отГАЛЯ ДУМАНОВАПомощник Готвач8996
"Такава вкусотия няма как да запазите в тайна. Щом я надушат съседите, веднага се се строят край масата "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо73
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Телешкото месо се смила на машинка за мелене на месо.

Към него се добавят подправките, ситно нарязаните краставички, пресованият чесън и настърганият кашкавал. Всичко това се обърква на ръка и се оставя да поеме съставките си за 15 минути.

Свинското було се разстила на плот и с влажни ръце се взема от телешката смес /около шепа/ и се завива добре в булото, като се разплесква добре. Така се завива цялото количество от смляното месо.

Пече се на скара на дървени въглища за по 7-8 минути от всяка страна.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар