Телешки медальон в було на скара

30/10/2017
ГАЛЯ ДУМАНОВА
отГАЛЯ ДУМАНОВАГотвач1749261
"Такава вкусотия няма как да запазите в тайна. Щом я надушат съседите, веднага се се строят край масата "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо354
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Телешкото месо се смила на машинка за мелене на месо.

Към него се добавят подправките, ситно нарязаните краставички, пресованият чесън и настърганият кашкавал. Всичко това се обърква на ръка и се оставя да поеме съставките си за 15 минути.

Свинското було се разстила на плот и с влажни ръце се взема от телешката смес /около шепа/ и се завива добре в булото, като се разплесква добре. Така се завива цялото количество от смляното месо.

Пече се на скара на дървени въглища за по 7-8 минути от всяка страна.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!