Свинско месо с чушки и сметана

30/10/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaИноватор518547331
"Дълго търсехме най-вкусната рецепта за свинско и вече доволни можем да си похапнем от нея. Опитайте и вие "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо423
  • Преглеждания за месеца277
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме свинското месо на тънки големи парчета, а може да ползваме и котлети. Овкусяваме със сол и черен пипер.

В дълбок тиган загряваме маслото и олиото, като запържваме готовото месо от всяка страна.

Почистваме чушките от семето и ги нарязваме на тънки ивички, както и чесъна и лука. След като е готово месото го изваждаме и в същия съд запържваме чушките, лука и чесъна.

Добавяме доматеното пюре, пушения червен пипер, сметаната и добавяме около 200 мл вода.

Слагаме месото и готвим на тих огън, до готовност.

След като е готово ястието го овкусяваме със сол и черен пипер и поръсваме с накълцан магданоз.подобни рецепти тук

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар