Гъбена крем супа с праз

31/10/2017
Албена
отАлбенаМастър Шеф41672715913
"Докато прочетете рецептата, ще сме излапали цялата супа "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо644
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Праз лукът и морковите се нарязват на шайби и се запържват в две супени лъжици краве масло. След като омекнат към тях се прибавят гъбите, почистени и нарязани на филийки.

Разбъркват се и налива изцеденият сок от половин лимон. След като се запържат се долива топла вода, добавя се сол на вкус.

След като заври супата се прибавят обелените и нарязаните на кубчета картофи. Малко преди готовност се прибавят броколите и мащерката.

Готовата супа се подправя с черен пипер. Поднася се изпържени на филийки гъби и кръгчета от праз лук.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар