Постен хляб в хлебопекарна

02/11/2017
ГАЛЯ ДУМАНОВА
отГАЛЯ ДУМАНОВАГотвач1739251
Приготвяне10 мин.
Готвене180 мин.
Общо190 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 687
  • Преглеждания за месеца104
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В казанчето на машината за хляб първо се добавя водата, след това солта, олиото, пшеничното брашно, пълнозърнестото брашно и маята.

Машината се включва на програма пълнозърнест хляб. След първият звуков сигнал се добавя сухият джинджифил.

От тези продукти се получава 1 кг хляб.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Яница Николова
Супер!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв