Постен хляб в хлебопекарна

02/11/2017
ГАЛЯ ДУМАНОВА
отГАЛЯ ДУМАНОВАПомощник Готвач8996
Приготвяне10 мин.
Готвене180 мин.
Общо190 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо189
  • Преглеждания за месеца188
  • Преглеждания за седмицата75
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В казанчето на машината за хляб първо се добавя водата, след това солта, олиото, пшеничното брашно, пълнозърнестото брашно и маята.

Машината се включва на програма пълнозърнест хляб. След първият звуков сигнал се добавя сухият джинджифил.

От тези продукти се получава 1 кг хляб.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар