Запеканка с карфиол и яйца

03/11/2017
Симеон Кънев
отСимеон КъневЧирак64821
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо328
  • Преглеждания за месеца327
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът се измива и старателно се отделят розичките, които се сваряват за 10-тина минути в подсолена вода.

После се отцеждат и се изсипват в тава, която сме предвидили за приготвянето на ястието. Поливат се равномерно с олиото.

Темперираните междувременно яйца, както и прясното мляко, се разбиват с тел в дълбока купа, добавят се сиренето, брашното и всички подправки и се изсипват върху розичките от карфиол.

Пече се до лек загар. Леко и вкусно ястие - да ви е сладко!подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар