Паниран свински език

25/05/2009
от МагиНовак
"Най-любимото ни мезе за бира, което свършва даже преди нея!"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо38 538
  • Преглеждания за месеца260
  • Преглеждания за седмицата43
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4,8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете и измийте свинския език.

Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон.
Охладете и обелете езикът и го нарежете на филийки.

Всяка филийка намажете с горчица от двете страни.
Потапяйте всяка филийка в брашно, смесено със сухи подправки, яйце (разбито с 1 ч. л. соев сос) и в галета.

Пържете до златист цвят.
подобни рецепти тук

5 10
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Иван
Иван
04.07.2015 16:22
Дрън дрън....пишетен, че се приготвя за 45 мин. То само езика неможе да се свари за толкова...
1
0
Супа1
Супа1
30.06.2013 18:04
,
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв