неделя, 23 ноември

Паниран свински език

Публикувана от:
Видяно: 26 610 пъти
Националност: Българска Кухня
Категория: Карантия
Рецепта за Паниран свински език
Приготвяне
Готвене
Общо
Порции2

Необходими Продукти

  • свински език - 500 гр.
  • бульон - зеленчуков 1 кубче
  • брашно
  • яйца - 1 бр.
  • галета
  • черен пипер
  • горчица
  • соев сос - 1 ч. л.

Приготвяне на Паниран свински език

Изчистете и измийте свинският език.

Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон.
Охладете и обелете езикът и го нарежете на филийки.

Всяка филийка намажете с горчица от двете страни.
Потапяйте всяка филийка в брашно, смесено със сухи подправки, яйце (разбито с 1 ч. л. соев сос) и в галета.

Пържете до златист цвят.

4.7 от 10 Гласа

Отзиви (1)

  • 0
    0
    Отговор
    Супа1

    2013-06-30, Оценка 5 от 5 за Паниран свински език

    ,

Домашна и бърза рецепта за Паниран свински език. Не намерихте това което търсите? Прегледай останалите рецепти за Паниран свински език. Изпробвани рецепти от нашенската и чуждестранна кухня. Препоръки как се приготвя Паниран свински език в Готвач.бг - твоят кулинарен сайт с множество рецепти, вкусотии, съвети и заръки от нашите автори, на едно място.