неделя, 7 февруари

Паниран свински език

От МагиНовак 25/05/2009
Приготвяне
Готвене
Общо
Порции2
Изпрати Паниран свински език
до име:
до имейл:
от име:
от имейл:
Прати
Статистика
  • Споделяния
  • Харесвания
  • Преглеждания общо32 617
  • Преглеждания за месеца75
  • Преглеждания за седмицата75
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Продукти

  • свински език - 500 гр.
  • бульон - зеленчуков 1 кубче
  • брашно
  • яйца - 1 бр.
  • галета
  • черен пипер
  • горчица
  • соев сос - 1 ч. л.
Сготви+2 точки
Бъди първият, който ще ползва новата опция тук.

Приготвяне на Паниран свински език

Изчистете и измийте свинският език.

Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон.
Охладете и обелете езикът и го нарежете на филийки.

Всяка филийка намажете с горчица от двете страни.
Потапяйте всяка филийка в брашно, смесено със сухи подправки, яйце (разбито с 1 ч. л. соев сос) и в галета.

Пържете до златист цвят.
[подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Обща оценка за рецептата:Дай и ти своята оценка!
4.5 от 11 Гласа

Отзиви (2)

Най-новитеНай-добритеНай-лошите
1
0
Отговор
Иван

2015-07-04, Оценка 5.0 от 5 за Паниран свински език

Дрън дрън....пишетен, че се приготвя за 45 мин. То само езика неможе да се свари за толкова...
0
0
Отговор
Супа1

2013-06-30, Оценка 5.0 от 5 за Паниран свински език

,

Най-популярните рецепти от категорията

Избрани

Подобни и изпробвани

Подобни от Ezine.bg

Свързани Статии

Още от категориите

Още рецепти с

Домашна и бърза рецепта за Паниран свински език. Не намерихте това което търсите? Прегледай останалите рецепти за Паниран свински език. Изпробвани рецепти от нашенската и чуждестранна кухня. Препоръки как се приготвя Паниран свински език в Готвач.бг - твоят кулинарен сайт с множество рецепти, вкусотии, съвети и заръки от нашите автори, на едно място.