Паниран свински език

от МагиНовак
25/05/2009
"Най-любимото ни мезе за бира, което свършва даже преди нея!"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо35 549
  • Преглеждания за месеца78
  • Преглеждания за седмицата28
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4,5 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Изчистете и измийте свинския език.

Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон.
Охладете и обелете езикът и го нарежете на филийки.

Всяка филийка намажете с горчица от двете страни.
Потапяйте всяка филийка в брашно, смесено със сухи подправки, яйце (разбито с 1 ч. л. соев сос) и в галета.

Пържете до златист цвят.
подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 9
4 0
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Иван
Иван
04.07.2015 16:22
Дрън дрън....пишетен, че се приготвя за 45 мин. То само езика неможе да се свари за толкова...
1
0
Супа1
Супа1
30.06.2013 18:04
,
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни Рецепти