Постна есенна яхния

05/11/2017
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру158581544510
"От кухнята се носи неустоим аромат на постна яхния "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 524
  • Преглеждания за месеца1523
  • Преглеждания за седмицата257
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелват се картофите и морковът, нарязваме на парченца. Чушката се почиства и нарязва на лентички, тиквичката на полумесеци.

Загрява се олио и запържваме лук, чушка, моркови. След 3-4 минути добавяме нарязани кубчета картофи и тиквичката, за да се запържат и те.

Сипваме доматено пюре, добавяме червен пипер, разбърква се и наливаме топла вода да покрие продуктите.

Поръсва се сол, нарязани скилидки чесън, магданоз и чубрица. Готви се на тих огън огън до готовност на картофите.

Разбърква се брашното с малко вода и сипваме на тънка струя да размъти гозбата. След като клокне се изключва и сервираме с нарязан пресен магданоз.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар