Пържени пилешки хапки с чушки и кетчуп

06/11/2017
Кати
отКатиПомощник Готвач657531
"Брей какви сложни имена измислят на вкусните мезенца за бира и вино "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо149
  • Преглеждания за месеца148
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • пилешко бон филе - 250 г
  • лук - 1 малка глава кромид
  • чушки - 1 - 2 червени
  • кетчуп
  • червен пипер
  • черен пипер
  • масло
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на малки хапки, добавете кетчуп, поръсете с подправките на вкус и объркайте добре.

Почистете и нарежете на едри парчета лука и червените чушки.

В тиган разтопете около 30 г масло.

Когато тиганът е силно загрят, сложете парчетата пилешко месо и обръщайте, така че да се пържат равномерно от всички страни. Добавете нарязаните зеленчуци.

Пържете в сгорещения тиган до пълна готовност.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар