Филе от риба със сос от чери домати и каперси

06/11/2017
"Вкусно и красиво - тези са сред най-любимите ни рецепти "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо94
  • Преглеждания за месеца93
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В загретия зехтин се слагат наситнените чесън, аншоа, люта чушка и маслини, задушават се около 2 минути и се прибавят разполовените чери домати.

Оставя се да покъкри 5-6 минути и се прибавят каперсите и лимоновият сок.

Изчакваме течтостта да поизври и сосът да е средно гъст, махаме от котлона и поръсваме с наситнения магданоз, черния пипер и сол, ако маслините и каперсите не са много солени.

Филетата се запичат на грил тиган и се заливат с горещия сос.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар