Мерлуза със специална панировка

06/11/2017
"Само ако знаете колко е вкусна и колко бира пие - няма да имате търпение да я опитате "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо257
  • Преглеждания за месеца256
  • Преглеждания за седмицата42
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбийте яйцата. Добавете кашкавала и ситно нарязания магданоз. Разбъркайте добре.

Измийте и подсушете филетата от риба. Сложете сол от двете страни.

Оваляйте първо в брашно, а след това и в сместа от яйцата, като се стараете да полепите по филетата от кашкавала и магданоза.

Изпържете рибата от двете страни да приятен златист загар на средно силен котлон.

Сервирайте със салата от варени картофи.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар