Свинско със сос от бадеми

06/11/2017
"Не се шегуваме - един хляб няма да ви стигне да се насладите на вкусния сос "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо64
  • Преглеждания за месеца63
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете месото до златисто. Налейте вода (да го покрие) и го сварете. В тиган запържете червената суха чушка. Извадете и заделете. В същата мазнина изпържете чесъна и извадете при чушката.

Изпържете и бадемите, отново извадете. По същия начин и филийката хляб. Всичко това отделяте в една чиния.

В същия тиган карамелизирайте лука, нарязан на едро и добавете чашка бяло вино. Когато изври алкохолът изключете котлона.

Извадете свареното месо и добавете всичко изпържено от чинията, която заделихте в тенджерата при бульона. С пасатора пасирайте всичко добре.

Върнете месото вътре и го сложете на котлона за пет минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар