Пилешки бутчета с картофи под фолио

07/11/2017
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру158381544510
"Класика за ценителите на вкусното пилешко месце "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо285
  • Преглеждания за месеца284
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме обелени картофи за 10 минути. Изваждаме от водата и нарязваме на две половини или на четвъртини.

Пилешките бутчета се измиват, срязват се на две части да се отдели бутчето и нареждаме в тава, намазана с олио.

Картофите се разпределят между тях. Овкусяваме със сол, черен пипер, риган и ронена чубрица.

Сипва се в тавата един пръст вода и 2-3 лъжици олио. Тавата се завива с алуминиево фолио. Печем в загрята фурна 180-200 градуса до готовност на месото.

Сервираме порция пилешко месо с картофи и стрък пресен магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар