Зеленчуков ориз с рулца от раци

07/11/2017
Кристина
отКристинаНовак1144
"Бързо, лесно и вкусно - и по трите параграфа сме се справили повече от блестящо "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо83
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • рулца от раци - 1 пак.
  • лук - 2 глави
  • грах - 285 г, консерва
  • сладка царевица - 285 г, консерва
  • ориз - 1 пакетче, дългозърнест, Uncle Ben's
  • олио
  • соев сос
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рулца от раци се нарязват на колелца и се запържват в тигана заедно със ситно нарязания лук.

Когато лука добие златист цвят, в тигана се добавят отредените от водата в консервата царевица и грах.

Поръсва се с черен пипер, разбърква се за около минута и котлона се изключва.

Докато готвите рулцата, сложете оризът да се свари в подсолена вряща вода за 20 минути. След като всичко е готово, рулцата със зеленчуци и ориза се смесват.

Разбъркват се и се добавя соев сос на вкус.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар