Вкусен свински дроб

09/11/2017
Йорданка
отЙорданкаГотвач3492531442
"Ще ви издадем и най-строго пазената тайна - дробът е най-вкусен, когато го поднесете и с най-доброто домашно вино "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 053
  • Преглеждания за месеца1052
  • Преглеждания за седмицата193
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете лука и го нарежете на средни парчета. Обелете чесъна и го настържете. Почистете чушките и ги нарежете на тънки ивици.

Измийте дроба и го нарежете на средни парченца. Загрейте олиото и задушете лука. Добавете свинския дроб и настъргания чесън. Разбъркайте добре.

Прибавете чушките и разбъркайте. Сложете сол и черен пипер на вкус и отново разбъркайте. Прибавете червения пипер и захлупете с капак. Гответе на слаб огън около тридесет минути.

Добавете чубрица на вкус и нарязания на ситно магданоз, разбъркайте и изключете котлона.

Сервирайте с чаша червено вино.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар