Бутертопки с пълнеж от крема сирене и малиново сладко

10/11/2017
marcheva14
отmarcheva14Иноватор46367737871
"Ако трябва да опишем колко са вкусни само с една дума, избираме мммммммм "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо438
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • бутертесто - 2 листа готово
  • крема сирене - 175 г на стайна температура (1 кутия Филаделфия)
  • малиново сладко - 1/2 бурканче домашно
  • пудра захар - 2 с.л.
  • пудра захар - за поръсване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразеното бутертесто се отваря, леко се разточва.

Крема сиренето се изцежда, ако има течност в него, и разбърква с пудрата захар.

С уред назъбен за равиоли се изрязват кръгчета от тестото. Върху половината кръгчета се поставя с шприц или с ч.л. крема сирене, отгоре се поставя по 1/2 ч.л. от сладкото с малини.

Прихлупва се с друго кръгче от тестото. Отново с уреда за равиоли се притискат страните на тестото, за да залепнат.

Пече се на 200 градуса за около 15 до 20 мин.

По избор се поръсват с пудра захар.

Забележка: Останалите изрезки могат отново да се съберат и отново да се разточат, въпреки че не е правилно, но за домашна употреба би могло да се направи.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар