Соленки с тиквичка и пшеничен зародиш

11/11/2017
РАГ
отРАГПомощник Готвач245711
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо17
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичката се настъргва, осолява и се оставя да престои, за да си пусне водата. След това се отцежда. Поръсваме с щипка подправки. Добавяме яйцето и разбъркваме.

Бакпулверът се потушава в киселото мляко и разбъркваме отново.

Брашното и пшеничния зародиш слагах на око, докато се получи гъсто тесто.
Подмазах малка тавичка с кокосово олио, изсипах течността, загладих с шпатула, за да стане равномерно, и пъхнах в загрятата фурна за 15-тина минути.

След като леко поизстине, разрежете и поднесете.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар