Сочни свински пържоли с гарнитура

11/11/2017
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру157281544310
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо350
  • Преглеждания за месеца349
  • Преглеждания за седмицата172
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязва се свинското месо на пържоли, леко може да се изтъни. В купа сипваме соев сос, олио, червено вино, риган, мащерка, 1ч.л. къри и черен пипер.

Заливаме месото с получената марина, поръсваме още малко сол и покриваме с фолио. Оставя се за 3 часа в хладилник.

Сваряваме обелени и нарязани на кубчета картофи, отцеждат се и с вилица се намачкват на едро, после сипваме в купа. Добавят се кисели краставички, нарязани на кубчета, майонезата и киселото мляко.

Овкусяваме със сол, черен пипер и магданоз. Всичко се разбърква да се смесят продуктите.

Загрява се грил тиган и печем месото от двете страни до хубав загар.

Изваждат се в тенджера с капак, да се запазят сочни и топли.

Сервираме по 2 пържолки в чиния с 2 с.л. от картофената гарнитура.

Лесно и много вкусно за обяд.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар