Солени палачинки с плънка и бешамел

11/11/2017
"Някои провят палачинки, но истинските майстори правят солени палачинки с плънка и бешамел "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо609
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо, изпържете гъбите, нарязани на ленти, и извадете в чиния. В същата мазнина сложете главата лук нарязан на дребно. Запържете добре.

Добавете каймата, която също ще трябва да запържите добре и овкусете. Пет минути преди да изключите котлона, добавете гъбите, а след като изключите -
и нарязаните кисели краставички. Оставете на страни.

За Бешамела запържете брашното в маслото. Налейте и студеното млякото, като бъркате непрекъснато, за да не стане на бучки. Изчакайте да заври и сложете солта и индийското орехче. Преди да е готов Бешамелът, сложете топеното сирене и изчакайте да се разтопи.

В тавичка сложете няколко лъжици от Бешамела на дъното. Напълнете палачинките с плънката и наредете в тавичката една до друга.

Излейте всичкия бешамел върху тях и ръснете с кашкавал. Печете до приятна златиста коричка.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар