Солен венец от бутертесто

12/11/2017
"Старомодно е да подарявате букет, вместо това запретнете ръкави и направете този разкошен солен венец от бутертесто "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо554
  • Преглеждания за месеца553
  • Преглеждания за седмицата481
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете разрези на тестото в средата под форма на звезда до средата на листа.

Намажете обилно с лютеница. Наредете плътно със шунката и ръснете с кашкавала.

Нарежете босилека на дребно и разпределете равномерно.

Загърнете отрязаните краища, като се стремите максимално да затворите венеца.

По местата, където няма тесто, завийте по едно парче бекон.

Намажете с жълтък и печете до готовност.

Сервирайте с пържени картофи и зелена салата.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар