Солени еклерчета Гужер с пармезан

12/11/2017
Нина Иванова Иванова
отНина Иванова ИвановаИноватор316868743
"Истинските лакомници знаят, че най-вкусните еклерчета всъщност са солените "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции30
Сготви+1 точки
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо170
  • Преглеждания за месеца169
  • Преглеждания за седмицата102
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипете водата, маслото и солта в дълбок съд на котлона. Загрейте до кипване и изсипете брашното.

Бъркайте върху котлона до образуването на тесто. Отстранете от огъня и оставете тестото да се охлади.

При готовност добавете едно от яйцата и бъркайте до усвояването му от сместа. Добавете следващото яйце и така процедирайте с всички яйца.

Добавете и пармезана и разбъркайте отново хубаво. Направете малки топчета с размер на орех и ги подредете в тава, покрита с хартия за печене.

Изпечете в загрята фурна на 180 градуса за 30 мин.

Адаптирано от Ева Тоневаподобни рецепти тук

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар