Питка със сирене, кашкавал и три вида брашно

13/11/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaИноватор518547331
"Предизвикваме ви да смаете всички с тази разкошна питка с три вида брашно, че и с кашкавал и сирене "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции7
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо126
  • Преглеждания за месеца125
  • Преглеждания за седмицата112
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесваме в дълбока купа трите вида брашно, като поставяме маята и оставяме да се активира.

Замесваме средно меко тесто, което оставяме да втаса за около 30-40 минути. След като е готово разделяме на две части.

Всяка част разточваме на кора и с чашка изрязваме кръгчета. В центъра поставяме кубче сирене и кашкавал.

Срязваме на четири части и загръщаме сиренето и кашкавала, като оформяме розичка. Нареждаме в тавата.

След като сме оформили питката оставяме да втаса за още 20 минути.

Намазваме с белтък. Печем 35-40 минути в умерена фурна.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар