Руло с Дулсе де лече

12/11/2017
"Вълшебно вкусно руло с делсе де лече, с което да почерпите всички, които обичате "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо617
  • Преглеждания за месеца616
  • Преглеждания за седмицата530
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • яйца - 6 бр.
  • захар - 200 г
  • брашно - 180 г
  • олио - 30 мл
  • ванилия - 1 бр.
  • кондензирано мляко - 1 консерва
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера под налягане сложете консервата и варете 45-50 мин (не повече, защо ще стане гъсто и тъмно). Извадете и оставете да се охлади, преди да отворите.

Разбийте с миксер, яйцата със захарта на пухкав крем. На тънка струйка добавете олиото, без да спирате да бъркате, а след това и брашното с ванилията.

Изпечете в тава, застлана с хартия за печене.

Готовият блат, докато е топъл още, завийте в навлажнени кърпа на руло и оставете така да изстине.

Развийте внимателно и намажете с дулсе де лече (отделете малко за декорация на рулото).

Завийте и ако излезе от краищата, оберете с нож.подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Krassi11
Krassi11
13.11.2017 08:47
Рулото е хубаво,но това не е дулсе де лече,а обикновено кондензирано мляко.За да стане дулсе де лече трябва да се вари много повече време и да стане “гъсто и кафяво”,а вие пишете че “не трябвало” да покафенее и да се сгъсти.Простете ако греша.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв