Пилешки дробчета с бира и зеленчуци

14/11/2017
Ася Заевска
отАся ЗаевскаНовак341276
"Щом има пилешки дробчета и бира, винаги може да разчитате на нас, нали знаете "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 753
  • Преглеждания за месеца1752
  • Преглеждания за седмицата1752
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме пилешките дробчета и ги редим в тава. Овкусяваме ги с малко сол.

След това подреждаме последователно отгоре им - нарязаните на ивички гъби, нарязаните на лентички моркови (за по-лесно аз ги минавам с белачката - както се прави чипс) и лука на полумесеци.

Овкусяваме със сол, пипер и чубрица, заливаме с бирата и олиото.

Покриваме с фолио и печем на 220 градуса за 30 минути, след което махаме фолиото и печем до готовност.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар