Лека и бърза паста

02/09/2012
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
"Вкусно и здравословно изкушение, което може да хапнете като салата или лек обяд, но непременно с бяло вино и в приятна компания "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10 809
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4,8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пастата според указанията на опаковката.

След това я изплакнете под студена вода и я разбъркайте с лесния сос от смесените заедно зехтин, баласамов оцет, пасиран чесън и малко оцет.

Към пастата добавете нарязаните свежи домати, босилек, маслини, царевица и листа рукола.

Объркайте и поднесете в подходящи чинии.подобни рецепти тук

5 6
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар