Яхния със свинско, грах и картофи

16/11/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaМастър Шеф109711315162
"Вкусната яхния е като балсам за стомаха, съгласни ли сте?"
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 911
  • Преглеждания за месеца109
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме свинското месо и нарязваме на хапки.

Зеленчуците почистваме, като лука и морковите нарязваме на ситно. Картофите белим и режем на по-едри кубчета.

Граха, доматите от буркан и картофите слагаме в гювеч. В тенджера с мазнина изпържваме месото, след което прибавяме в гювеча.

В същата мазнина изпържваме лука, прибавяме и червения пипер, разбъркваме и изсипваме в гювеча. Наливаме толкова вода, колкото да се покрият продуктите.

Прибавяме и останалите подправки, след което брашното размиваме с водичка и изсипваме в гювеча.

Разбъркваме добре и слагаме да се пече.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар