Запечени на фурна свински пържоли с боб, чушки и кашкавал

19/11/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaМастър Шеф108711315022
"Прилича на истинска сбъдната мечта за лакомници "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо442
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • свински пържоли - 3 бр.
  • черен пипер - на вкус
  • червен пипер - 1 с.л.
  • сол - на вкус
  • бобен пастет - 1.5 ч.ч.
  • риган
  • чубрица
  • шарена сол
  • чушки - 3 - 4 бр. от буркан
  • кашкавал - 100 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме пържолите и ги поръсваме с черния пипер, червения пипер и солта. В съд ги подреждаме и поставяме във фурната да се пекат.

Подготвяме пасирания боб, като овкусяваме с ригана, чубрицата и шарената сол.

След като са полуготови пържолите, върху тях разпределяме овкусения бобен пастет.

Върху него подреждаме разрязаните на две пиперки и най-отгоре нареждаме кашкавала. Връщаме във фурната докато се запече кашкавалът.

Поднасяме със салата по желание.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар