Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Пържоли»Запечени на фурна свински пържоли с боб, чушки и кашкавал

Запечени на фурна свински пържоли с боб, чушки и кашкавал

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Автор
2k12k7k11k13
Запечени на фурна свински пържоли с боб, чушки и кашкавал
Снимка: Стоянка Русенова
4 / 5
19/11/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
3
"Прилича на истинска сбъдната мечта за лакомници"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 3 бр.
  • черен пипер - на вкус
  • червен пипер - 1 с.л.
  • сол - на вкус
  • бобен пастет - 1.5 ч.ч.
  • риган
  • чубрица
  • шарена сол
  • чушки - 3 - 4 бр. от буркан
  • кашкавал - 100 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме пържолите и ги поръсваме с черния пипер, червения пипер и солта. В съд ги подреждаме и поставяме във фурната да се пекат.

Подготвяме пасирания боб, като овкусяваме с ригана, чубрицата и шарената сол.

След като са полуготови пържолите, върху тях разпределяме овкусения бобен пастет.

Върху него подреждаме разрязаните на две пиперки и най-отгоре нареждаме кашкавала. Връщаме във фурната докато се запече кашкавалът.

Поднасяме със салата по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: