Оризова запеканка с пилешки гърди, гъби и чушки

19/11/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaМастър Шеф8809512692
"Добре дошли в страната на най-вкусните кулинарни идеи и да ви е сладко "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 348
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме пипера от семките, лука от люспите. Нарязваме ги на кубчета.

Измиваме ориза и го слагаме да се вари с пилешки бульон. След като е готов вадим и измиваме със студена вода.

Филето нарязваме на хапки и изпържваме. В подходящ съд смесваме ориза, консервираните гъби, зеленчуците и месото.

Разбъркваме всичко това и поливаме със предварително разбитите яйца и сметана и половината настърган кашкавал.

Размесваме отново всичко и поръсваме отгоре с останалия настърган кашкавал.

Поставяме във фурната, за да се запече кашкавалът за около 20-25 минути.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар