Зеленчукова яхния със свинско месо

21/11/2017
ГАЛЯ ДУМАНОВА
отГАЛЯ ДУМАНОВАПомощник Готвач127917
"И зеленчуци има, и месце има - как да не го опита човек "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо340
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме свинското месо на кубчета и го запържваме в дълбока тенджера със сгорещеното олио за 6-7 минути.

Добавяме брашното, червения и черния пипер, чесъна и всички предварително почистени и нарязани зеленчуци и ги запържваме за още 5-6 минути.

Доливаме вода, така че да покрие всички продукти, прибавяме сол на вкус.

Яхнията се вари на слаб огън около 20 минути /до готовност на зеленчуците/, добавят се чубрицата, ситно нарязаният магданоз и чесън и се снема от огъня.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар