Зелена супа с лапад

21/11/2017
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции20
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо418
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленията се измива и нарязва, лукът, морковът, картофът и чесънът също.

В тенджерата, която е предвидена за готвене, се сипва олио и се слага всичко изброено до тук, бърка се периодично до леко омекване и се слага маслото.

Като се разтопи, се долива вода до желаното количество, слага се малко универсална подправка и се вари до готовност на продуктите.

Доматите се разбъркват с гриса и брашното и се добавят към супата (количеството може да се увеличи, ако искате по-гъста супа), добавя се сол и черен пипер и се вари още 15-тина минутки.

Накрая се прибавя и сметаната и се пасира. Сервира се с надробено сирене или крутони.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар