Лозарски кебап с гъби и чушки

22/11/2017
Таня
отТаняМастър Шеф118712416333
"Свинско месо, което се топи в устата и сосче, което ти идва да отопиш до последната хапка, нищо чудно, че рецептата е толкова популярна "
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо869
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре месото и го нарязваме на хапки. Запържваме леко за около 5-6 минути.

Задушаваме лука в свинската мас, към него добавяме нарязани моркови, печени пиперки и чушка.

Оставяме така и след като се позапържат добавяме червен пипер, доматите, виното консервираните гъби и останалите подправки.

Добавяме към месото всички зеленчуци, водата и още малко вино. Затваряме капака и оставяме ястието да се готви на слаб огън.

Ако не искате да има повечко сос оставяте да поизври водата и да се сгъсти. Поднасяме докато е още топло.подобни рецепти тук

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар