Овчарски пай

04/09/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър9049295
"Малко позабравена, но много вкусна стара селска зеленчукова запеканка"
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо31 381
  • Преглеждания за месеца361
  • Преглеждания за седмицата45
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Загрейте маслото и запържете нарязания на филийки лук. Щом омекне, добавете почистените и нарязани пиперки и оставете и те да се запържат.

След това добавете и почистените и нарязани домати. Отново запържете с тях, посолете и прехвърлете сместа в тавичка.

Отгоре поръсете с натрошеното сирене. Разбийте яйцата с киселото мляко, скълцания магданоз и брашното и залейте върху ястието в тавата.

Сложете овчарския гювеч да се пече в загряна фурна до хубав загар.подобни рецепти тук

5 5
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

димитър
димитър
27.11.2013 14:43
извинявай,но не се готви с лук овчарския гювеч,а с праз,който придава най добрия му вкус
1
0
Мирослав
Мирослав
27.11.2013 14:23
Но има мляко и сирене .
0
0
Николай
Николай
03.09.2013 20:21
Е нали овчарски гювеч,а няма месце.Ами напишете ПОСТЕН
1
1

Виж всички коментари или напиши такъв